Wat is het verschil tussen de Bio-HCG Druppels kuur en de Bio-HCG Kuur?

De inhoud van de Bio-HCG Druppels doen niets onder met de Bio-HCG Kuur, maar doordat de Bio-HCG Druppels zonder een luxe verpakking en uitgebreide handleidingen met recepten word geleverd kan de prijs van deze kuur laag gehouden worden in tegenstelling met enkele bekendere kuren.

Waar bestaat de Bio-HCG Druppels kuur uit?

Onze Bio-HCG Kuur bestaat uit een vloeistof met hierin de frequenties van het HCG hormoon, er is dus geen echt hcg hormoon in verwerkt. De vloeistof in de ampullen smaakt wat zoutig dit komt doordat er Himalaya zout in de kuur is verwerkt. Het HCG hormoon wordt alleen aangemaakt door zwangere vrouwen dit zorgt ervoor dat u op de juiste plekken vet verliest.

Het HCG stimuleert dus uw vetverbranding doordat hij de hypothalamus beinvloedt, hierdoor denkt uw lichaam dat u zwanger bent daardoor verbrand u met de Bio-HCG Kuur meer lichaamsgewicht.

Resultaten Bio-HCG Druppels

Met een korte duur wordt een kleine maand bedoeld. Het is natuurlijk ook mogelijk om de kuur langer te doen. Dit is bijvoorbeeld voor mensen met extreem overgewicht een goede optie. Hierbij kunt u de kuur gewoon twee keer zo lang doen, oftewel 48 dagen.