Onze webshop maakt gebruik van cookies. Op deze website maken wij gebruik van cookies en andere soortgelijke technieken. close

Wat zijn Bio-HCG Druppels

Bio-HCG Druppels bestaat uit een basisvloeistof waar de frequenties van HCG inzitten. Het unieke van Bio-HCG Druppels is dat het alleen de frequenties bevat maar niet het daadwerkelijke hormoon.

U heeft dus wel de lusten, maar niet de lasten. Dit is mogelijk doordat het HCG door geavanceerde apparatuur wordt omgezet in een bio-energetische vorm. De ingrediënten in de vloeistof zijn gedemineraliseerd water, chroom (III) chloride hexahydraat en hymalayazout. Deze zijn voor de celstofwisseling van vitale betekenis en hebben de kracht om de frequenties van de HCG aan zich te binden.

Bio-HCG Druppels is uniek; het heeft exact dezelfde werking als het daadwerkelijke hormoon, maar het HCG hormoon zit onder geen enkele voorwaarde in de Bio-HCG Druppels.

U zult dus lichaamsvet en gewicht gaan verliezen!!


Wij waarborgen en streven altijd naar

DE BESTE
KWALITEIT & SERVICE

WIJ LUISTEREN NAAR DE WENSEN VAN ONZE KLANTEN. VELE GINGEN U VOOR EN WIJ BEDANKEN HEN VOOR DE MOOIE BEOORDELINGEN. WIJ STREVEN NAAR EEN UITSTEKENDE SERVICE EN LAGE PRIJZEN.

De waardering van Bio-HCG Druppels bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 20 reviews.