Tevredenheidsgarantie

Heeft u zich vergist of bent u niet geheel tevreden met uw aankoop? Bij Bio-HCG Druppels kunt u uw aankoop binnen 14 werkdagen zonder opgaaf van reden retour sturen.

De volgende voorwaarden gelden hierbij:

1. Voordat u het product opstuurt dient u eerst zo spoedig mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice door het contactformulier in te vullen. Klik hier om naar het contactformulier te gaan.
2. Pas nadat u van ons per e-mail een bevestiging heeft ontvangen voor het retourneren van het product kunt u het product retour sturen.
3. Uiterlijk 15 werkdagen nadat het product bij u is afgeleverd, dient het weer in ons bezit te zijn.
4. Het product mag niet gebruikt zijn.
5. Het product dient onbeschadigd en compleet te zijn.
6. Het product bevindt zich in de oorspronkelijke, onbeschadigde en onbeschreven verpakking.
7. U betaalt de kosten voor het retour zenden. Zorg dat het pakket goed verpakt en voldoende gefrankeerd is. Het risico voor het retour zenden is voor uw rekening. Wij adviseren om het pakket verzekerd met handtekening voor ontvangst te versturen.
8. Zendingen die niet of onvoldoende gefrankeerd zijn worden geweigerd.
9. Indien aan de juiste voorwaarden is voldaan, wordt het aankoopbedrag binnen 30 dagen, nadat het product in ons bezit is gekomen, teruggestort.
10. Indien de retourzending niet aan de juiste voorwaarden voldoet zullen eventuele gemaakte kosten of waardevermindering van het product worden verrekend met de aanschafprijs. In dat geval wordt u hiervan vooraf op de hoogte gebracht.
11. Indien u een ander product wenst dient u hiervoor een nieuwe bestelling te plaatsen.

Gebruik maken van deze regeling? Klik hier om naar het contactformulier te gaan.

Terug naar het overzicht.